Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Durf in beweging te komen: als jij verandert, verandert alles mee.


Kun je een boost gebruiken? Ben je op zoek naar meer plezier in je werk of in je leven? Voor wie geen zin, tijd of budget heeft voor een uitgebreid coachingstraject is er de Powersessie. Een intensieve halve dag om tot de kern te komen. Moet je wel durven!

De Powersessie levert nieuwe invalshoeken en concrete handvatten op. Na de sessie ben je geïnspireerd én weet je wat je kunt doen om een volgende stap te maken in je professionele of persoonlijke ontwikkeling.

Een Powersessie bestaat uit een wandeling van circa 4 uur. Heen maken we een analyse van je huidige situatie en bespreken we waar je naartoe wilt. Ergens in het midden houden we een break en kijken we naar jouw persoonlijk drijfverenprofiel. Terug krijg je gerichte feedback met praktische tips, streven we naar inzicht en overpeinzen we wat nog niet concreet te maken is.

Om slagvaardig van start te gaan, doen we vooraf een intake per mail en vul jij vast de vragenlijst van Profile Dynamics in. Na afloop breng je de opbrengst in kaart en voeren we nog een kort nagesprek (via telefoon of Skype).

Heb je interesse in de powersessie? Of wil je meer weten? Bel of mail dan gerust.

Contact / Meer informatie werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan