Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Durf in beweging te komen: als jij verandert, verandert alles mee.


Is jouw talent van vandaag ook het talent van morgen? Hoe blijf je blij en succesvol aan het werk tot aan je pensioen? Organisaties vragen om medewerkers die duurzaam inzetbaar zijn. Vooruitgang, innovatie, groei, 21e eeuwse vaardigheden. Dat zijn dé kernwoorden. Het wordt steeds belangrijker om zelf de regie te nemen en aan je loopbaan te werken. Ook als je een vast contract hebt. Investeer in je zelf en je toekomst. En doe de Diamantwijzer!

De Diamantwijzer is een laagdrempelige scan die gaat over vitaliteit, wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid. Het geeft een integrale en holistische blik op je persoonlijke en professionele wendbaarheid aan de hand van 6 pijlers, te weten:
context, conditie, competentie, convictie , complexie en connectie.

Je krijgt zicht op in hoeverre je wendbaar in werk en leven bent én waar ruimte is voor verbetering. Het is een instrument om je eigen diamant op te poetsen.
 

Het basistraject bestaat uit een (telefonisch) mindset / intakegesprek, het online invullen van de scan en een terugkoppeling in een indiviudeel coachgesprek (online of face-to-face). De uitkomst van dit traject is een vertrekpunt voor gerichte vervolgstappen. Met of zonder hulp van mij. 

Heb je interesse in de Diamantwijzer? Of wil je meer weten? Bel of mail dan gerust.

Contact / Meer informatie werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan