Mens in uitvoering

voor persoonlijke ontwikkeling

De kracht zit hem in gewone dingen, ongewoon goed doen.


Jezelf als oplossing presenteren en je positief onderscheiden van andere sollicitanten. Dat is waar het bij solliciteren om draait. En dat kun je leren.

Je weet dat je geschikt en gemotiveerd bent voor de functie, alleen hoe maak je dat de toekomstige werkgever duidelijk? Hoe zorg je er voor dat je niet op CV en/of sollicitatiebrief afgewezen wordt? Hoe voorkom je het gevoel dat je met jezelf loopt te leuren? Hoe bereid je effectief een sollicitatiegesprek voor? Hoe blijf je dicht bij wie je bent en waar je voor staat?

Daar gaan we bij sollicitatiecoaching mee aan de slag! Je bent je straks bewust van jouw unieke kwaliteiten én je kunt deze helder verwoorden. Je hebt een onderscheidend CV. En je kunt een persoonlijke sollicitatiebrief met concrete motivatie schrijven. Je krijgt handvatten voor effectief netwerken en we zorgen voor een effectieve voorbereiding voor een sollicitatiegesprek. Verder krijg je volop persoonlijke feedback en praktische tips. Na afloop zie je mogelijkheden en ben je vol vertrouwen.

Het traject sollicitatiecoaching begint met een intakegesprek. Op basis van dat gesprek en jouw persoonlijk drijfverenprofiel bepalen we samen het doel. Elk traject is uniek en maatwerk. Gemiddeld bestaat een traject uit 6 gesprekken.

Wil je meer weten over sollicitatiecoaching? Of een voorstel op maat? Bel of mail dan gerust.

Contact / Meer informatie werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan