Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Je kunt gebeurtenissen niet altijd beïnvloeden, wel de manier hoe je ermee omgaat.


Komt door een reorganisatie je baan te vervallen? Heeft je werkgever jou gevraagd om uit te kijken naar een andere baan? Of wil je zelf het initiatief nemen om een volgende stap te maken?

Ontslagen worden of niet verder kunnen in je functie, om welke reden dan ook, is een heftige ervaring die veel doet met je zelfvertrouwen. Ook het vertrouwen in anderen kan beschadigd zijn. Net op het moment dat je kracht en energie nodig hebt om juist verder te gaan. Het doel van outplacement is het maken van een nieuwe passende stap in je loopbaan. Dat kan zijn een nieuwe baan vinden, een opleiding beginnen of een eigen bedrijf starten.

Tijdens het outplacementtraject kijken we samen terug op het verleden en vooral ook vooruit naar de toekomst. We onderzoeken wie je bent, wat je kunt en wilt, wat je nodig hebt en wat er mogelijk is. We maken een actieplan voor het realiseren van de nieuwe koers. Je krijgt actieve sollicitatietraining en begeleiding bij het vinden van een nieuwe baan. Zodat je uiteindelijk weer met nieuwe energie en vol zelfvertrouwen aan het werk kunt gaan.

Elk traject is uniek en maatwerk. De doorlooptijd van een outplacementtraject is 6 maanden tot maximaal 1 jaar.

Wil je meer weten over outplacement? Of een voorstel op maat? Bel of mail dan gerust.

Contact / Meer informatie werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan