Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

inspiratie-delen

Inspiratie delen

Graag wil ik inspiratie delen. Denk aan mooie films, bijzondere teksten, interessante boeken over ontwikkeling, loopbaan en leiderschap.


tijd-nemen-voor-reflectie

Tijd nemen voor reflectie

Het verhaal bij de foto op de achtergrond. 'Zomaar een bankje, het maakt niet uit waar. Een plek om even tot rust te komen. Om na te denken, te praten, te kijken. Om te reflecteren .... lees meer

én keuzes en mogelijkheden te onderzoeken. Een plek om in gesprek te gaan. Met jezelf of juist met iemand anders.'

Voor mij staat het bankje symbool voor:
- tijd voor jezelf nemen
- naar jezelf luisteren
- jezelf serieus nemen
- moment van rust in de hectiek van alle dag
- nieuwe in- en uitzichten

Ik nodig je graag uit om op het bankje plaats te nemen.
Samen met mij, als je wilt.

terug

100-days-challenge

100 days challenge

'Doe meer van wat goed voor je is'. Voor mij is dat schilderen. Vanaf 21 juni 2021 ben ik gestart om op Instagram 100 dagen achter elkaar een schildering te posten. Oud en nieuw, groot en klein. lees meer

Voor wie mij al wat langer kent en/of volgt, weet dat ik heel blij word van schilderen. Ik hou er van om te spelen en creëren met acrylverf, krijt, inkt, ecoline en andere materialen.

Schilderen daagt me uit om gewoon maar te beginnen en nieuwsgierig te zijn waar de schildering eindigt. Elke ‘mislukking’ opent de weg voor iets nieuws. Schilderen daagt me ook uit om op een andere manier naar mijzelf, mijn omgeving en proces van persoonlijke ontwikkeling te kijken. Laag voor laag. Het helpt me om uiting te geven aan mijn binnenwereld. Door dagelijks een schilder-uiting te doen, voel ik me beter.
 
Ondertussen heb ik al behoorlijk wat schilderingen gemaakt. Vanaf 21 juni 2021 ben ik begonnen om die te delen met de buitenwereld via Instagram. Veel zin in en ook wel spannend.

Welke 100 days challenge wil jij beginnen?

terug

de-wijsheid-van-de-minderheid

De wijsheid van de minderheid

De nieuwe generatie leiders beseft steeds meer dat echt luisteren noodzakelijk is voor kwalitatief goede besluitvorming. Deep Democracy is een prachtige vorm om de potentie van groepen optimaal te benutten. lees meer

Deep Democracy is een zienswijze en methode die de onderstroom in groepen zichtbaar en hanteerbaar maakt. Besluitvorming met aandacht en waardering voor andere opvattingen. Zonder te polderen en zonder conflicten weg te poetsen. Verbindend en participatief leiderschap.

Deep Democracy is geschreven door Jitske Kramer, uitgeverij Thema
Meer weten? Kijk dan ook op deepdemocracy.nl

terug

kaartenset-maskers

Kaartenset Maskers

Als afsluiting van de opleiding De Maskermaker heb ik een schilderij gemaakt van elke karakterstructuur, 6 in totaal. Om elk masker naast woorden ook beeld te geven. De afbeeldingen zijn als kaarten of mini-poster te bestellen. lees meer

 
Schizoïde structuur
Over weggaan en weer terugkomen, Over plek innemen, Over vertrouwen en wantrouwen


Orale structuur

Over aannemen en geven, Over mogen verlangen en uitreiken


Symbiotische structuur
Over samen en op eigen benen staan, Over verbinden zonder jezelf te verliezen


Psychopathische structuur
Over kracht en kwetsbaarheid, Over een hard en zacht hart


Masochistische structuur

​Over dragen en gedragen worden, Over lijden en geluk, Over ingehouden levenslust


Rigide structuur

Over vorm en essentie, Over controle en overgave, Over verbinding tussen hart en bekken

Bovenstaande kunstwerkjes zijn als kaarten of mini-poster te bestellen. Hieronder vind je daar meer informatie over.

De kaarten zijn gemaakt op mooi papier op A5-formaat waarbij de afbeelding ca. 13,5 x 15 cm is. Op de achterzijde staan per masker bovenstaande teksten. De set van 6 kaarten is te bestellen voor € 25,00 exclusief verzendkosten.

Wil je liever de afbeeldingen als mini-poster? Om in te lijsten of te gebruiken als materiaal in een training. De afbeelding is dan ca. 25 x 25 cm op mooi 350 grams papier formaat 40 x 40 cm. De set van 6 mini-posters is te bestellen voor € 225,00 exclusief verzendkosten.

Als je interesse hebt, stuur mij dan een mail.

Het zijn originele en unieke afbeeldingen. Wanneer je de afbeeldingen op een andere manier wilt gebruiken, laten we dan vooraf samen de mogelijkheden bespreken.

terug

< klik hier om naar de homepage te gaan