Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Er bestaat geen standaardaanpak die overal en altijd werkt.


Wat is jouw situatie? Wat heb je nodig? Wat is er mogelijk en wat ook niet? Op basis van de specifieke vraag en bijzondere omstandigheden kiezen we samen voor een aanpak. Doelgericht en praktisch. Vanuit een holistische visie. Niet zweverig, wel onderzoekend. Om weer verbinding te maken tussen verlangen, verbinding en vertrouwen.

Onderwerpen die vaak om aandacht vragen in een traject zijn balans, persoonlijk leiderschap, verbinding en communicatie. Graag start ik een traject met Profile Dynamics®, een instrument dat drijfveren en voorkeursgedrag inzichtelijk maakt. Afhankelijk van jouw vraag en het verloop, maak ik gebruik van methodieken als Deep Democracy, Systemisch Werken, Lichaamswerk, Transactionele analyse, Cirkel van 8, Voice Dialoque, PRI, De Creatiespiraal en Kernkwadranten.

Ik kies altijd een positief kritische insteek. We gaan op zoek naar de werkelijke oorzaken, bespreken mogelijkheden en kansen én vinden een antwoord voor de lange termijn. Oprechtheid is daarbij essentieel. Ik spiegel. Benoem wat ik zie, altijd met respect. Van jou verwacht ik dat je durft te onderzoeken en dat je jezelf openstelt voor de mogelijkheden.

Bel of mail gerust voor een kennismakingsgesprek. Om te kijken of het klikt én of we aanknopingspunten hebben voor een samenwerking. 

Klik op referenties om te lezen wat anderen over mij zeggen.


< klik hier om naar de homepage te gaan