Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Bewustzijn en begrip zijn de basis voor beweging en ontwikkeling.
 

Een team is een verzameling mensen die samen werken aan een gemeenschappelijke opdracht: mensen die constructief met elkaar werken op basis van ieders specifieke talent en kracht. Als alles klopt is de opbrengst van een team groter dan de optelsom van de afzonderlijke delen. Hoe zit dat bij jouw team?

Het Team Inspiratietraject geeft inzicht in de kwaliteiten van de afzonderlijke medewerkers en van het team als geheel. Wat werkt, wat werkt niet en waarom is dat zo? Het Team Inspiratietraject geeft een frisse kijk op de cultuur, de valkuilen en de mogelijkheden voor verbetering. De uitkomst is begrip en bewustzijn. Een mooie basis voor meer verbinding, effectievere samenwerking en betere communicatie. Van daaruit kan meer, of weer, beweging en ontwikkeling ontstaan.

Het Team Inspiratietraject is een analyse die geschikt is voor nieuwe en bestaande teams. Voor teambuilding met inhoud. Of als start van Teamcoaching.

Het basistraject bestaat uit een uitgebreid voorgesprek met de leidinggevende, een individueel gesprek met elke deelnemer en een gezamenlijke teamsessie. Elke teamlid krijgt een ingebonden rapport van het persoonlijk drijfverenprofiel op basis van Profile Dynamics.
 Naar behoefte of noodzaak is het basistraject aan te passen of uit te breiden.

Wil je meer weten over het Team Inspiratietraject? Bel of mail dan gerust.

Contact / Meer informatie over werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan