Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Als je weet wat je kan en wilt, zie je veranderingen met vertrouwen tegemoet.


Met de Loopbaan APK neem je het initiatief van je loopbaan in eigen hand. De Loopbaan APK is vergelijkbaar met de APK voor een auto. Het resultaat is een analyse van jouw huidige werksituatie aangevuld met een persoonlijk actieplan.

Wat zijn jouw persoonlijke kwaliteiten en professionele vaardigheden? Welke waarden zijn voor jou belangrijk? Waar sta je nu in je werk en loopbaan? En waar wil je naar toe? Dat zijn de vragen die centraal staan. Je maakt een grondige zelf- en omgevingsanalyse. Je gaat de wisselwerking onderzoeken tussen jouw sterke punten, werkomgeving en waarden. Met die kennis ben je in staat om effectiever in te spelen op veranderingen en de juiste beslissing te nemen. En dat maakt je wendbaar en weerbaar, ook in lastige situaties.

De Loopbaan APK is een krachtig en praktisch traject met een korte doorlooptijd. Het bestaat uit jouw persoonlijke drijfverenprofiel, 5 coachgesprekken (online en/of face-to-face) en een werkboek vol met verhelderende en inspirerende opdrachten. 

Heb je interesse in de Loopbaan APK? Of wil je meer weten? Bel of mail dan gerust.

ContactMeer informatie werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan