Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Als je weet wat je kan en wilt, zie je veranderingen met vertrouwen tegemoet.


Met het Loopbaan Inspiratietraject neem je het initiatief van je loopbaan en ontwikkeling in eigen hand. Het is een krachtig en praktisch traject. Na afloop ben je in staat om beter in te spelen op veranderingen en de juiste beslissing te nemen. Dat maakt je wendbaar en weerbaar, ook in lastige situaties.

Wat zijn jouw persoonlijke kwaliteiten en professionele vaardigheden? Van waaruit kom je in beweging? Welke waarden zijn voor jou belangrijk? Waar sta je nu in je werk en loopbaan? En waar wil je naar toe? Dat zijn de vragen die centraal staan. Je gaat de wisselwerking onderzoeken tussen jouw drijfveren, sterke punten, werkomgeving en waarden. Samen kijken we wat er nodig is om geïnspireerd en vol vertrouwen een stap te maken in jouw professionele en/of persoonlijke ontwikkeling. 

Het Loopbaan Inspiratietraject bestaat uit het online invullen van de drijfverenanalyse van Profile Dynamics, 6 individuele coachgesprekken (online en/of face-to-face) én een werkboek met verhelderende en inspirerende opdrachten. De ideale doorlooptijd is maximaal 4 maanden. Het resultaat is een concreet en persoonlijk actieplan.

Heb je interesse in het Loopbaan Inspiratietraject? Of wil je meer weten? Bel of mail dan gerust.

ContactMeer informatie werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan