Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Bewustzijn, begrip, bereidheid, beweging en borging. Dat zijn de elementen voor duurzame ontwikkeling.
 

Samenwerken is leuk, stimulerend en zinvol. Wanneer je vertrouwen hebt in de organisatie en als je trots bent op je werk. Als je bewegingsvrijheid hebt en wanneer je met je kwaliteiten en vaardigheden een bijdrage levert aan het grotere geheel. Als je je verbonden, gezien en gewaardeerd voelt. Wanneer je plezier beleeft aan het samen doen. Het kan ook ingewikkeld zijn, wanneer een team niet optimaal functioneert.

Bij het Team Inspiratietraject ontstaan bewustzijn en begrip. Teamcoaching is gericht op duurzame ontwikkeling, op beweging van het team als geheel en ook van de teamleden afzonderlijk. Ben je bereid verantwoordelijkheid te nemen? Durf je te bewegen? Het is vaak lastig, zeker in het begin. En er ontstaat vast ook 'gedoe'. Dat hoort erbij.

Thema’s die aan de orde kunnen komen bij Teamcoaching zijn: besluiten nemen en nakomen van afspraken, manier van communiceren, feedback geven, de rol binnen de organisatie, klantgerichtheid, ontspannen samenwerken, resultaten boeken... Kortom, alles wat maar stroef loopt of beter kan.

Vooraf kijken we naar de huidige situatie, naar verwachtingen en naar de gewenste resultaten. De aanpak bepalen we samen. Op een manier die aanspreekt en aansluit bij het team.

Wil je meer weten over de Teamcoaching? Of een voorstel op maat? Bel of mail dan gerust.

Contact / Meer informatie werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan