Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

De enige zekerheid die er is, is dat er altijd verandering zal zijn.


Duurzame ontwikkeling gaat over wendbaar werk en leven. Het onderwerp is een van mijn stokpaardjes. Weet je bijvoorbeeld dat mensen in hun werk gemiddeld minder dan 25% van hun kwaliteiten kunnen benutten. Dat ruim 70% toe is aan een nieuwe uitdaging. En dat in 2030 ruim 20% van de huidige banen zijn verdwenen door automatisering. Stel je eens voor wat dat betekent voor de ontwikkeling van medewerker en organisatie.

Om wendbaar werken te stimuleren heb ik het Loopbaan Inspiratietraject ontwikkeld. Om als medewerker de omslag te kunnen maken van ‘Mag ik blijven?’ naar ‘Wil ik blijven?’. Een traject gericht op het proactief en constructief inzetten van kwaliteiten in werk en ontwikkeling. Ook geschikt voor teams of groepen die te maken krijgen met grote veranderingen in de organisatie. 

Om wendbaar werken en leven in kaart te brengen, maak ik gebruik van de Diamantwijzer. Het is een laagdrempelige scan die gaat over vitaliteit, wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid. Het geeft een integrale en holistische blik op je persoonlijke en professionele wendbaarheid aan de hand van 6 pijlers.

Heb je een vraag over wendbaar werken en leven van medewerkers in organisaties? Ik denk graag mee! En als het wenselijk is, ondersteun ik ook bij de uitvoering. Maar … laten we beginnen met elkaar leren kennen én ervaringen uitwisselen. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende afspraak. 

Contact


< klik hier om naar de homepage te gaan