Mens in uitvoering

Voor professionele en
persoonlijke ontwikkeling

Logica brengt je van a naar b. Verbeelding brengt je overal.


Rode draad in mijn werk en leven is dienstverlening, communicatie en mensen. Nieuwsgierig zijn, luisteren, vragen, aanvoelen, onderzoeken, adviseren en meedenken. Ik heb ervaring met begeleiden van mensen van alle leeftijden, met verschillende achtergronden, in heel diverse branches. Door die afwisseling houd ik een brede blik.

Van nature ben ik energiek, betrokken, praktisch en duidelijk. Ik heb een open en positieve instelling. Ik vind het heerlijk om te analyseren, te zoeken naar oplossingen die werken, een andere invalshoek te nemen. Ook vind ik het belangrijk om zelf te blijven leren en ontwikkelen. Als mens, coach, adviseur, partner, moeder, …

Mijn missie is mensen laten vertrouwen op hun eigen kwaliteiten, vaardigheden en mogelijkheden. Zodat ze de regie van hun werk of leven weer in handen durven en kunnen nemen. Dat geeft meer zelfvertrouwen, plezier en energie!

Zie voor meer achtergrondinformatie mijn profiel op LinkedIn. En voel je vrij om te linken. Het is een mooie manier om met elkaar verbonden te zijn. En op de hoogte te blijven van wederzijdse ontwikkelingen.

                                                      

 

< klik hier om naar de homepage te gaan