Mens in uitvoering

voor persoonlijke ontwikkeling

Durf te doen, durf te falen, durf te gissen, durf te stralen


Wil je graag je persoonlijk leiderschap vergroten? Vraag je jezelf af waarom je elke keer weer in diezelfde valkuil stapt? Waarom je ideeën niet goed uit de verf komen? Waarom de communicatie met anderen soms zo moeizaam verloopt? Of zoek je een betere balans tussen werk en privé? Wil je graag gehoord worden en zelfbewust zijn? Zeker van je zaak. Vol vertrouwen, assertief en effectief! Dat kan…

Voor het vergroten van jouw persoonlijk leiderschap gaan we eerst samen in kaart brengen waar en hoe je vastloopt. We onderzoeken je mogelijkheden, verwachtingen en belemmerende gedachten. Vervolgens zoeken we naar een oplossing die bij jou past. Soms is dat een andere manier van denken, in andere gevallen een andere manier van doen. Meestal werkt een combinatie van beide het best. Je gaat je mogelijkheden verkennen en in de praktijk oefenen. Zodat er een nieuwe balans ontstaat en ratio en gevoel weer in verbinding zijn. Zodat je leiderschap kan en durft te nemen.

Een coachingstraject begint met een intakegesprek. Op basis van dat gesprek en jouw persoonlijk drijfverenprofiel bepalen we samen het doel. Elk traject is uniek en maatwerk. Gemiddeld bestaat een traject uit 6 gesprekken.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap? Of een voorstel op maat? Bel of mail dan gerust.

Contact / Meer informatie werkwijze en aanpak


< klik hier om naar de homepage te gaan